U bevindt zich op de
Uw land
linkedinpinterestYoutubeTwitterGoogle PlusRss

8 redenen om uw evenement te organiseren

WALLONIE: Uw seminaries en incentives in een uitzonderlijk natuurlijk kader

Wallonië, altijd dichtbij

De luchthavens van Brussel, Charleroi (Brussels South) en Luik (Bierset) liggen nooit veraf.
Het Belgische wegennet, een van de dichtste van Europa, garandeert een snelle bereikbaarheid.

Wallonië, groene regio

Wallonië, een van de beste bewaarde natuurlijke omgevingen in Europa, is een gezellige streek die zich ook perfect leent voor zowel de organisatie van een vergadering “in ’t groen” als van een brede waaier aan openluchtactiviteiten.

Wallonië, een kwaliteitsvol hotelaanbod

Op hun manier, met hun eigen karakteristieken, verwelkomen de moderne internationale hotels of de charmante hotelletjes privé-feesten, evenementen of zakenvergaderingen. U voelt zich altijd thuis want gastvrijheid viert hier hoogtij.

Wallonië, op maat gemaakte vergaderingen

De congressteden Luik, Namen en Charleroi of andere charmante stadjes zoals Waterloo, Durbuy, Spa en Dinant bieden u kwaliteitsvolle ruimtes en diensten.
Wallonië beschikt over tal van uitzonderlijke locaties: kastelen, hoeves, privé-residenties, aparte hotels, historische gebouwen... een buitengewoon evenement gegarandeerd!

Wallonië, super outdoor activiteiten

Uitzonderlijke omgeving voor buitensporten in Wallonië. U kunt er een heel scala aan “outdoor” activiteiten organiseren: bergbeklimmen, zweefvliegen, speleologie of “fun challenges” te voet, te paard, met de kajak of de mountainbike, beleg van een kasteel, schattenjacht, verkenning van een mijn... alles is er mogelijk.

Wallonië, golf, swing er op los

De 30 Waalse golfterreinen zijn gelegen in door de mens ontworpen lanschappen
en bieden een brede waaier aan vaak heuvelachtige en goed onderhouden terreinen die dicht bij elkaar in de buurt liggen. In de “club houses”, waarvan sommige zich in geklasseerde gebouwen bevinden, kunnen werkvergaderingen georganiseerd worden, gevolgd door een golfinitiatie of parcours.

Wallonië, wellness en kuren

Fitness en kuren zijn momenteel erg in trek. De streek van Spa, reeds lang beroemd omwille van de waterkwaliteit, positioneert zich als marktleider met het ‘Domaine des Hautes Fagnes’ in Ovifat en natuurlijk De Thermen van Spa, dé referentie. “Cocooning”... een andere Waalse levenskunst, een leuke aanvulling op lange werksessies.

Wallonië, Heerlijke smaken

Gastronomische traditie en streekproducten, vaste waarden van een regio waar culinaire ervaringen vaak verrassend zijn... Foie gras van Upignac, kaas van Maredsous, Ardense ham, aardbeien uit Wépion, peket of een van de vele traditioneel gebrouwen trappistenbieren in Orval, Chimay...chocolade Galler, in pralines, repen, ijsjes...