U bevindt zich op de
Uw land
linkedinpinterestYoutubeTwitterGoogle PlusRss

Waarom Brussel?

BRUSSEL: Uw congressen en vergaderingen in hartje Europa.

Brussel, Centrum van Europa

Door haar ligging is Brussel bereikbaar met de trein vanuit elk groot Europees station, met het vliegtuig via de 70 internationale luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven van Brussel Nationaal aandoen, met de auto dankzij de vele wegen en snelwegen die de stad doorkruisten.

Brussel, Hoofdstad van Europa

Zetel van vele instellingen: Europese Commissie, Raad van de Europese Unie, Economische en Sociale Commissie van het Europees Parlement, NAVO,...

Brussel, Internationale Stad

Hart van de politieke en bedrijfswereld van Europa: meer dan 40 internationale en Europese organisaties, 159 ambassades, ongeveer 1500 internationale verenigingen en 1600 multinationals.

Brussel, Congresstad

Met inrichtingen voor elk budget en elke vraag, biedt Brussel een ruim scala aan conferentiecentra en vergaderlocaties die uitgerust zijn met de laatste technologische snufjes met plaats voor 10 tot 2000 deelnemers.
Gevarieerd logies: 150 hotels van alle categorieën voor in totaal 12000 kamers.

Brussel, Wereldstad

Kruispunt van culturen en talen: multiculturele stad met meer dan 150 verschillende nationaliteiten.
Naast de drie nationale talen, Frans, Nederlands en Duits, worden er ook veel andere talen, waaronder het Engels, gesproken.

Brussel, Evenementenlocatie

Themafeesten, reuzenbanketten, schattenjachten, ... naar keuze, in prestigieuze banketzalen, historische gebouwen, musea of privéresidenties... of waarom niet in een van de vele groen ruimtes van de stad.

Brussel, Cultuurstad

Op het kruispunt van de Latijnse en Germaanse wereld, is Brussel een Kunststad met vele culturen en voorstellingen die u uitnodigt in haar musea, filmzalen, theaters en concertzalen.

Brussel, “Levenskunst” en Gastronomie

Lekker eten, lekker drinken, zich amuseren in een leuke sfeer.... dat is Brussel.
Elke bistro of restaurant, elk met zijn verschillende stijl en unieke sfeer, bieden u gezelligheid en gastronomie: typisch Belgische, internationale of gastronomische gerechten.