U bevindt zich op de
Uw land
linkedinpinterestYoutubeTwitterGoogle PlusRss

Voeg deze pagina toe aan uw virtuele brochureAfdrukkenE-mail
Ideeën Voor Incentives : Fun And Sports

Spa/Francorchamps: Preventieve rijvaardigheidsstages - Circuitdoop als co-piloot en/of piloot

De RACB Safety Academy en het circuit van Spa-Francorchamps bieden duizend en één mogelijkheden voor de organisatie van allerhande evenementen:

- hetzij onze preventieve rijvaardigheidsstages, het accent leggende op de verkeersveiligheid. De doelstelling is duidelijk: het aantal ongevallen in uw vloot te verminderen, de risico’s voor de werknemers en de wagens te beperken en de verzekeringspremies positief te beïnvloeden.
- hetzij onze Events en Incentives waarvoor we één of meerdere activiteiten kunnen combineren: 4x4, karting, quads (Rally of Gps), luchtdoop met de helikopter over het circuit en haar wondermooie alsook toeristische omgeving.


- hetzij onze Seminaries en Meetings waarvoor we gebruik maken van de infrastructuur van het mooiste circuit ter wereld en dit voor groepen van 10 tot 600 personen. Bijvoorbeeld: Hotel “Eau Rouge” aan de voet van de mythische Raidillon, de vijfde verdieping van de Uniroyal-toren met een adembenemend en panoramisch uitzicht over ongeveer 1/3 van het circuit of de Abdij van Stavelot met zijn Automobielmuseum.

Wij hebben alle troeven in handen om een geslaagd evenement te organiseren!


Thema: Fun And Sports

Nadere inlichtingen


Neem zeker ook een kijkje op de pagina's van onze partners


The Good Time Company, teambuilding in 2CV overal in België